Vi dör och återföds

Så händer det! Helhetens energi tar dig i besiktning. Här är det tyst och stilla. Här är döden och födelsen samma. De är ett! Det är då vi också förstår vad livet handlar om. Vi är alla ett! Det är också då vi förstår lite mer, men bara lite. De insikter du tar dig igenom nu kommer senare att bli verksamma därute i en ny tideräkning.

Moder jord firar nu festen har börjat! Det är dags att fira! Dags att stiga in i ditt tempel på ett nytt sätt. Templet är helt! Här finns inget neurotiskt och inga illusioner. Igen är stor eller liten, de springer inte och gömmer sig inte heller. Nu är du hemma! Nu vet du också att lite dårskap och lite visdom är en bra förening. Nu finns bara ett stort JA till livet. Vi har lärt oss att simma på ett nytt sätt igen! Grattis!

Ja till livet

Livet handlar om att gång på gång säga ja till livet. Detta är ett annat sätt att beskriva transformation. Nu öppas en ny tid där expansion på expansion kommer att ske. Det får du läsa mer om i nästa avslutande modul som handlar om expansion. Men nu ska vi fira!

Övning

Det finns alltid tillfällen att fira livet! När gör du det och med vem? Hitta ett tillfälle just nu och fira det du har tagit dig igen i livet. Det finns massor av steg du har tagit som är värt att fira. Gör det nu! Ja gör det verkligen!

Tillbaka till:Co-creation in life > Övergången