Att spricka upp och överlämna oss till livet

När tredje ögat spricker upp, spricker hela kroppen upp. Det är nu vi delar med oss av allt vi har till alla och envar. Livet ger överflöd! I olika faser får vi frukter, andra får vi smällar och en tredje får liv. När tredje ögat spricker är allt synligt. Vi ser hela vårt liv och andras liv. Vi ser det vi en sista gång får möjlighet att ta ansvar för innan transformationen sker. Vi har inga försvar, bara en möjlighet att ta ansvar. Nu har ingen med oss längre, läromästaren därute vinkar och tar farväl. Livet har nu tagit över, och ingen kan pusha oss längre. Nu tar vi oss bortom illusionen och i det måste vi vara själva, helt själva. Här ser vi tydligt vad som är illusion och vad som är verklighet. Här är närvaron flödande. Vi kan känna varje cell och varje organ i vår kropp. Vi glöder i vårt inre ljus. Vi måste alla ta oss igenom mörkret utan kartor, vägvisare och följeslagare.

Hela kroppen

Vi är i detta ögonblick helt beroende av hela vår kropp. Varje liten cell har betydelse. Vi behöver bara följa livet, vår inre ledare och jordemor i oss. De två samarbetar i det värkarbete som nu sker. Att vara helt naken är det vackraste ögonblick vi alla har att ta oss tillbaka till livet. Det finns nåd för alla, och vi spricker alla upp en dag om vi tar emot nåden. Det är verkligen att spricka, som det kännas inne i kropp i denna enorma expansion.

Vi vet då också att nu har vi inget annat val än att ta emot vårt liv. Vi vet också att läromästare bara var där för oss om vi var beredda att betala två gånger. Nu är inget personligt längre och i denna stora övergången i livet ”kommittar” oss till att ta emot den vision som ska bidra till livet. När vi sedan tagit emot har vi inget val längre. Vi har nu valt vägen att arbeta för livet och moder jord, vad det än må kosta oss. Det är det vi valde en gång, och det är det som kommer att fortgå tills vi dör den fysiska döden. Vi är inte här för oss själva längre, vi är här för mänskligheten.

Vägen till en läromästare

Då vet vi också att vi kommer att bli läromästare en dag, för att fler ska kunna öppna denna dörr och arbeta för livet. I det finns aldrig ett personligt intresse, överhuvudtaget. Då vet du också att dem du väljer att kunna gå i lära hos dig är dem som vill bidra! Dem du söker söker dig utan något personligt intresse. Det är att de säger till det gudomliga och till moder jord. Jag ser mitt uppdrag och vad som än händer kommer jag att följa det. Jag är inte viktig längre och i varje steg behöver jag ställa mig frågan. Är jag värdig detta! Har jag tagit ansvar för min grymhet och det jag har försakat andra? Är jag beredd att betala till livet för det jag har gjort? Är jag beredd att ge mig själv nåd? Är jag beredd att ge av mig själv till andra, inte som offer utan istället genom att lära mig att i samma ögonblick som jag ger öppna för att få?

Gör vi detta kommer vi att söka de människor som kan ge oss kraft i samma ögonblick ger vi ger kraft. Detta är det enda hoppet mänskligheten har kvar nu! I det kommer andra människor dyka upp som också går denna väg, och vi vet utan ord att detta är vägen. Vägen är att ge varandra kraft i öppnandet för livet och mänsklighetens transformation.

Tillhör du dem som ännu vill ha för eget behov så är detta inte din väg än så länge. Vi människor behöver i grunden så lite!     

Övning  

1) Blunda och ta några djupa andetag? Föreställ dig att du går på en väg, långt där borta ser du ett vägskäl. Den ena vägen tar dig hem till dig själv och den andra vägen tar dig till det du har att bidra med. Vilken väg väljer du? Vilken väg du än väljer se om du kan lita på dig själv och börja att följa den vägen. Hur ser det ut där du går? Lågt där borta ser du ett hus. Vad är det för hus? Är du beredd att gå in? Om så öppna dörren och gå in. Vad finner du där?

2) Är du beredd att öppna dig själv och vara med andra där ni ger varandra kraft? Hur ser du på människans behov, vad behöver vi i grunden och vad är illusioner om vad vi behöver? Vad är ditt nästa steg i din egen utveckling? Skulle du kunna tänka dig att öppna för att gå ett ettårigt program för att ta dig igenom ditt nästa livs transformation till en större helhet?

Tillbaka till:Co-creation in life > Övergången