Under lång tid- inget är längre som det varit

Det tar lång tid att ta sig igenom en transformation. Efter själva övergången som är i djup smärta för alla vi människor och som avslutas med att vi kan luta vårt huvud i det vi ska bidra med till livet kommer sanningen. Det är nu vi får se sanningen i vitögat. Sanning på sanning kommer att öppna sig, som vi behöver ta oss igenom för att komma till den verkliga sanningen.

För mig är det viktigt att ge mig tid! För två år sedan nu gjorde jag den viktigaste övergången i mitt liv. Där och då sköljde hela min historia. Nu skapar jag en ny historia, den historia som blir mina barn och barnbarns historia. Det är nog ett arbete som kommer att pågå till jag dör, så många liv i detta liv vi har. Även om historien är transformeras så är inte alla överlevnadsstrategier detta! I varje liv får vi transformera fler. Då för två år sedan gav jag mitt ett år att expandera den övergången till mer liv. Det visade sig att den var färdig efter nio månader. Då öppnas en ny övergång som jag också gav tid och den tog också nio månader. Där lurade jag mig själv att tro att nästa som kom bara en månad senare att den också skulle ta nio månader, men ack så jag bedrog mig. Den tog tre månader och nu i och med denna webbkurs har jag förmedlat hur dessa övergångar varit för mig. Jag har expanderat massor och vet att det snart kommer en ny övergång. Det som håller mig nu är den vision jag fick tidigt i mitt liv och min inre läromästare och jordemor. Visionen förenar dem.

Nu kanske du förstår att expansionen handlar om att ta oss igenom för att öppna för mer kraft. En dag är vi inte längre rädda för vår kraft, vår själ som kom hit med det mörker som vi ska hela. Livet kommer att visa oss det som vi behöver möta och det kan vi aldrig, ja aldrig ljuga för oss själva mer.

Livet fortsätter med eller utan oss! Vi kan aldrig ljuga för energi och aldrig dra andra in i våra strider, om vi har några. Vackra blommor dör aldrig. Om du kan se en lögnare i ögonen dör hon eller han inuti för att kunna öppna denna blomma. Så en dag vet du: Om du låter alla se din nakna själ kommer du aldrig att dö. Min tacksamhet till dem som gått före mig och visat mig vägen. Transformation i livet öppnar din inre vackra blomma från många liv. Vi kan inte dölja den här blomman. Den är inte vår, den tillhör livet!

Tillbaka till början

Jag önskar dig all lycka på din väg och med den blomma i dig som är din! Jag kommer att ta hand om min så att den kan blomma ut mer och mer! Den blomma som är där från början. Jag rekommenderar dig nu att gå tillbaka till programförklaringen till denna webbkurs. Kanske du där ser livet, livet i stort! Jag önskar dig lycka till på din väg nu! Kanske möts vi igen! Kanske det ettåriga programmet är något för dig! Varmt välkommen!

Ingrid Marie Fridolf

Tillbaka till:Co-creation in life > Expansion av medvetandet