Dina affärer-din angelägenhet

Det är dina guldkorn till människor, livet i stort och samhället

Ditt bidrag behövs!

Har du någonsin funderat på varför och för vad du gör det du gör? Har du också tänkt tanken att du har en alldeles unik gåva som livet väntar på? Har du också haft en känsla av att något större väntar på dig som inte alls är ditt eftersom det tillhör livet? Har du drivits av framgång som något helt annat än att tjäna pengar eller synas och höras? Har du tröttnat på konkurrens, tävlan och jämförelse? Vill du skapa gemenskap med andra som också verkar från livet angelägeheter?

Då är denna dag för dig!  

 

Dina affärer är dem som ger dig mening och passion och dem där du kan bidra till livet

Vi har tre olika vägar att närma oss det vi är här för att bidra med, det vill säga dina affärer. Jag kallar de vår angelägenhet för att tydliggöra att det är angeläget inte bara för oss själva, utan också för människor, samhället och livet i ett större kontext. Det betyder att det kan bidra till något som påverkar den fortsatta utvecklingen. Det är vår uppgift som kan ge oss en mening och passion i det vi gör. Det är inte alltid tydligt och behöver inte alls vara stort, men det är viktigt. Vilken väg vi än väljer kan vi komma till den punkt då vi öppnar för det vi ska bidra med, här och nu, för att ändra historien för kommande generation. Det kan handla om människors växt, hälsa, livskvalitet, ansvarstagande, effektivisering, miljö, klimat, men också att öppna för respekt till livet, naturen och samhället. Ju fler som gör sig medvetna om det större perspektivet i det de gör kan också få fler att öppna för det nya paradigmet. Vi lever just nu i mellanrummet mellan det gamla och det nya paradigmet. 

När vi väljer den vägen är vi tacksamma till oss själva och andra, särskilt dem som gått före. Så döm inte! Se inte det som har varit som ett problem, det är en möjlighet! Din business tillhör livet och kommer till dig om du är beredd att investera i dig själv; direkt till kärnan av vad du är mest rädd för att gå ut med i livet. Det kräver mycket mod och ett öppet hjärta. Har du någon gång funderat på varför du gör det du gör, vad det ger dig för mening och vilken intention du har med det du gör. Då närmar du dig kärnan och är öppen för vad som kan stå i vägen. 

Konceptet Space in between tar dig direkt till kärnan. Välkommen du som vill:

  • verka för business utifrån livets angelägenhet
  • lära dig att inte värdera eller döma
  • öppna för att leda dig själv från mellanrummet i din business, med nya steg bortom det som du kan förstå
  • bli mer inkluderande i ditt förhållningsätt
  • samarbeta för att expandera din angelägenhet, din business
  • göra dig vaksam på när du riskerar att bli en kopia av andra och missa din angelägenhet
  • tror på att din angelägenhet växer både ur vår personliga och professionell resa

Det är i mellanrummet all växt sker. Genom konceptet “Space in between” öppnar vi för att snabbare komma till kärna i det vill förändra för att nå den vision som ligger där och väntar på oss. En del av oss driver vår business som anställda, andra gör det som egna företagare eller genom att vara finansierade på annat sätt. Drivkraften måste vara att bidra. Vi kan ha många angelägenheter genom livet. Vi kan hitta denna angelägenhet i vad någon annan har skapat eller i att skapa något själva. Men vi får akta oss för att bli kopior. De som skapar själva har alltid en tuffare resa, med mer motstånd. Det betyder inte att de upptäcker saker, utan snarare att de paketerar livets sanningar på ett nytt sätt. Det finns inga nya sanningar under solen, allt är redan där.

I utbildningen kommer vi att närma oss olika typer av affärer, nu i mellanrummet mellan två paradigm. Vi fördjupar oss i den logik är framgångsrikt bortom konkurrens och jämförelse, allt för att du ska kunna öppna mer av din angelägenhet. Under dessa tre dagar varvar vi teori, egen reflektion och övningar. Efter utbildningen ska du ha ökat din förståelse för varför och för vad du gör det du gör. Du att möta det som idag står i vägen för din angelägenhet. 

Är du redo att återförenas med livets ANGELÄGENHET och dina unika AFFÄRAR som kan ge dig framgång på ett nytt sätt.  

MARIE FRIDOLF har har arbetat för sin angelägehet i olika delar sedan början av sitt yrkesliv. Hon har alltid arbetat med utvecklingsfrågor och blev redan som 25 åring chef för första gången. Hon fick då möjlighet att bygga upp en helt ny verksamhet inom en samarbetsstruktur som funnits sedan 1949. På den vägen är det. Hon har alltid “byggt” och haft positioner med stor frihet att skapa nytt. 2002 startade hon eget företag och har varit egen sen dess. Ny bygger hon igen, denna gång inte för någon annan eller för sig själv. Denna gång bygger hon något som tillhör livet. Hon har bara fått glädjen att en tid verka i detta. Hennes passion är att andra ska finna sin kreativitet och växt från mellanrummet, skapa sina affärer från livets angelägenhet och verka i världen. Det är inte litet inte stort, det bara är.     

 

MARIE är grunden Socionom och har en master i Human Relations och filosofie lic. i Public Relations. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap, samarbete och personlig utveckling både som anställd, konsult och forskare under mer än 30. För 15 år sedan ville hon fördjupa sig mer i mänskliga relationer och utbildade sig till psykosyntes- och traumaterapeut.  

Praktisk information

Tid: Den 2 oktober klockan 10-16

Plats: Fyradalersgatan 44, Göteborg 

Pris:1500 kronor inklusive moms. Anmälan är bindande. 

Mer information & anmälan: 

Marie Fridolf 070 981 29 63

marie@mariefridolf.se 

Sista anmälningsdag är den 20 september.   

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.