Den nya tidens läromästare

Vi är här i denna tid för att flöda med livet bortom vår personlighet

Empatiska själar är här för att stimulera andra att bli sina egna läromästare. Vi kallar oss läromästare och systemiska ledarcoacher. Att vara läromästare i mötet med en annan människa, som vill öppna den vägen, innebär att vi med vår energi visar vägen. Människor ska inte gå vår väg, utan de ska gå sin egen väg. Det innebär att vi skapar våra egna koncept och metoder, och i det kan vi bli förebilder för andra. Därför slutar vi aldrig berätta våra berättelser, det kan stimulera andra att leva sin berättelse från ständigt nya perspektiv. Om någon väljer en ny väg är vi där och stödjer för att friheten ska kunna expandera för just den människa. Det innebär ibland att personen behöver bryta för att kunna gå vidare på sin väg. Vi ser dem i livets flöde och gläds åt vad vi lärt oss av dem och vad vi lärt dem. När vi talar själens språk finns det alltid ett vi i vårt möte med livet. Det viet förutsätter att alla går sin egen väg, med sitt eget syfte. Vi kan inte bli ett vi om vi inte följer vårt syfte. Risken är då att vi bara blir kopior av andras syften. En självklar förutsättning för en läromästare i mötet med andra är: vi leder ingen!

I denna workshop kommer du att öppna för din inre läromästare. Kanske vill du också lära dig att stödja andra på denna väg utifrån ditt bidrag till livet! Det kan vi göra var vi än befinner oss i livet när vi är redo att välja mästarens väg. Vi kan alla bli vår egen mästare i vårt liv. Det handlar om att överlämna sig till livet och de steg som din själ tar dig på i detta liv. Mer om allt detta under denna workshop. Varmt välkommen att träda in i läromästarens rum.   

”En läromästare är inte intresserad av varför det är torka i ditt liv, men väl om du kan överlämna dig till det som komma skall! En läromästare är inte intresserad av vad du varit med om, men väl hur det kunnat öppna för hur du helat dig själv! En läromästare är inte intresserad av dina tillkortakommanden men väl hur du öppnat för att ta emot nåd! En läromästare är inte intresserad av dina åsikter, men väl hur du har tagit dig ur dem! En läromästare är inte intresserad att höra om du sitter fast, men väl hur öppen du är för helheten. En läromästare är inte intresserad av hur du lever ditt liv, men väl hur du har lärt dig att ”gå” på ett nytt sätt! En läromästare är inte intresserad av vad du gör för din försörjning, men väl hur du öppnar för ditt inre överflöd! En läromästare är inte intresserad att höra vad som händer i ditt liv, men väl hur du öppnar för livets magi! En läromästare är inte intresserad av dig, men väl din helhet som tar dig till din berättelse!” Marie Fridolf 

Om marie Fridolf

MARIE FRIDOLF är i grunden Socionom och har en Master i Human Relations och i  i Public Relations. Hon har en fil. lic. med fokus på samarbete och integering.  Hon är utbildad till psykosyntes- och traumaterapeut samt i Systemiska konstellationer, i Somatic experiencing och i Recontructive. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap, samarbete, personlig utveckling och transformerande arbeten.

Marie började att arbeta med sig själv för 30 år sedan för att komma närmare sitt syfte och den hon är i sitt ursprung. För 15 år sedan började hon att arbeta med transformation i kombination med sitt terapeutiska arbete. För sex år sedan började driva längre utvecklingsprogram för att människor skulle få en möjlighet att komma närmare sitt syfte och livsstruktur samt sin livsuppgift. Att vara läromästare innebär att man ser livet på ett helt nytt sätt. I det vandrar hon mellan olika dimensioner, från det omedvetna till det medvetna, från det osynliga till det osynliga för att följa andra till sitt syfte. Idag stödjer hon både ensklida och grupper som söker henne.De som söker henne söker hon!  Svårare än så är det inte när vi arbetar med energi. 

Tid: 9 maj 2021 klockan 10-18.00

Plats: Fyradalersgatan 44 i Göteborg  

Pris: 1 500 kronor inkl moms. Lunch och fika ingår.  

Mer information & anmälan: 

Marie Fridolf 070 981 29 63

marie@mariefridolf.se 

Sista anmälningsdag är den 1 maj 2021.

Du kan också använda formuläret för bokning och fråg

Marie öppnar dörrar om och om igen. Få människor är så ansvarstagande för sitt eget liv och för vårt gemensamma Hon är en av de modigaste själar jag mött, Hon delar med sig av sig själv och väjer inte för vare sig ljus eller mörker Hon påminner dig om vad som finns inom dig och följer dig fram men inte längre. Du kan inte gömma dig annat än för en stund. Med respekt låter hon dig vila sedan står hon där, redo att utmana dig att växa I mina möten med Marie så känner jag mig kärleksfullt sedd och accepterad Jag känner mig inspirerad i mötet med Marie, hon visar att allt är möjligt och jag är så tacksam över att vi mötts

I kärlek till Livet finns Marie där för oss som vill öppna våra hjärtan och för vad vi har att bidra med i detta fysiska liv till Livet. Marie fortsatte att pusha och tro på mig även i de många stunder jag själv inte trodde på mig, och hon speglade tillbaka både mörker och ljus, för mig att våga omfamna allt detta i mig. Jag är för evigt tacksam att jag mött Marie, och under så många år fått vandra med henne vid min sida, först som terapeut, sen lärare och nu som den mästare hon är, och som visat mig vägen till att bli min egen auktoritet. Hon har en unik förmåga att öppna hjärtan, se och sätta ord på vad livet vill säga oss, i hela sitt spektrum. Jag kan varmt rekommendera Marie som följeslagare på vägen att hitta hem till dig själv i din unikhet, för att i kontakt med ditt hjärta stå i kontakt med andra själar, för att bidra till Livet med dina gåvor.

Jag har följt Marie Fridolf i många år. Hon tar dig till kärnan i dig själv om du stannar med henne och de utmaningar det innebär. Själv stannar alltid Marie kvar tills processen är klar, och hon vet när det är färdigt. Marie har en tillit till livet och hon har en stor ödmjukhet inför det som inte går att förstå. Marie har tagit sig till vishet och på den platsen behövs inte längre kontroll. Jag kände mig kallad att ha Marie som min mentor om du också gör det så kan jag bara gratulera.