Denna webbkurs tar dig på en resa genom konceptet öppnar för mellanrummet Bli med din kraft och visdom

Längtar du efter att leva innerligt?

Vill du känna ett flöde i livet, där allt har en mening ?

Hindrar något dig i dina val ? Har du en inre kamp och vill kontroller livet? 

Vill expandera din inre kraft och känna dig värdefull?   

Ja, Vem är du bortom alla överlevnadsstrategier

Tid är nu 

Den enda tiden som finns är nu. I nuet kan vi öppna för evigheten och i det ögonblicket är det förflutna, framtiden och nu närvarande samtidigt. I dig finns ”den visa” som väntar på att bli levd. Nuet och visdomen blir ett i stunder när vi ändrar vårt perspektiv, vid insikter och AH- upplevelser, i ett nära möte med oss själva eller andra. Då stannar tiden och allt bara är. Dessa stunder kan bli fler och expandera. Vägen dit kan ibland vara smärtsam och vi behöver på olika sätt lösa upp den smärta som sitter i kroppen. Vi behöver också möta det vi på olika sätt lagt i skuggan av vårt liv. Det vi är rädda för eller kanske inte är så stolta över. I en gemenskap med dig själv kan du hitta ditt sätt att transformera så att dina unika gåvor kan få ta plats. Detta gör att du kan bidra till livet och ge viktig ny kunskap. I alla gemenskaper behöver vi bli vår sin egen auktoritet. Vi är alla här för att bidra till livet. Det är ingen slump vad du gjort i livet, ur det har ditt syfte sakta skapats. I livet föds vi minst tre gånger; från vår mamma, från oss själva och från livet igen och igen.

Din historia kan öppna för meningen med ditt liv

Det är ingen slump hur vi har levt våra liv, vilka männiksor vi mött och till vad vi givit  vår yrkesmässig utveckling. Ur detta växer ett lärande och en mening. Öppnar vi våra ögon från en större helhet börjar vi kunna se mönster och gåvor som vi kanske inte velat se. Den som har fått anknytning tidigt i livet, vet inget om vad detta är. Men det som inte fått anknytning kommer att skapa en drivkraft att lära mer om ankytningens djupaste dimensioner för att bidra med sitt lärande till världen. Den kunskapen och lärandet kommer från de gåvor vi var tvungen att skydda i detta tidiga möte med oss själva. Tillsammans bildar dessa gåvor ett mönster, precis som våra överlevnadsstrategier. Det finurliga är att dessa båda har samma grundmönster.

Välkommen till denna utbildning där du får möjlighet att öppna för ditt uppdrag och syfte.


 

Denna utbildning förändrar liv!

Fyll i dina uppgifter i formuläret på denna sidan så får webbkursen Space in between när du har betalat 625 kronor inkl. moms. 

Webbkurs Co-creation in life från Marie Fridolf