En vacker plats inne och ute

Välkommen till Änggården

Välkommen till Änggården

I den vackraste natur mitt i Göteborg samlas vi

Människor har samlats här och mött sig själva och öppnat för det vackraste i sig själva. Vägen dit har också varit smärtsam, och till slut kom genombrottet. Det genombrottet tog dem till sitt ursprung och sin livsuppgift. Så sker än idag, mitt i denna världsomfattande transformation som pågår. De som vet vad transformation är står stadigt när livet stormar. Det är precis dem vi behöver i denna tid just nu. 

Vi arbetar både utomhus och inomhus. Var gång någon kommer hit säger de, det är som att komma hem. Här hämtar jag kraft i detta vackra hus. I Änggårdsbergen samlas vi och möter alla årstider i vördnad till moder jord. Vackra ögonblick stannar i oss, ögonblick av rädsla transformeras in i vårt hjärta. Vi möter träden, djuren växterna och lägger ansiktet i myllan för att lyssna på jorden. Vi samlas i cirkel och delar våra innersta transformerande berättelser. Så många nya steg till livet sedan huset öppnades för transformation för många år sedan.     

Anggarden.jpg

Välkommen in

Välkommen in

"I det vackraste av vackrast finns livet. Detta hus har gått igenom en hel omvandling innan det blev ett hus för empatiska själar och läromästare. Här samlas de som vill öppna sina hjärtan. En gång för länge sedan talade huset till mig. Använd mig! Så sker sedan dess och livet öppnas upp längre och längre in i hjärtat. Det är en plats att vila, öppna för förändring och ta nya steg i livet. Allt är öppet. Huset var en gåva till mig som jag har ärat och vårdat med mjukhet och kärlek. Livet blev så mycket enklare när jag såg att jag inte äger huset, utan vårdar det. Det är ett gammalt hus, precis som de gamla själar om kommer hit." Marie Fridolf

Huset-3-scaled.jpg
Forsta-vaningen-2-scaled.jpg
rummet-forsta-scaled.jpg

Vi arbetar på vinden med högt i tak, i källaren som i en livmoder och så fikar vi och umgås på första plan. Numera har också andra våningen öppnats upp, och där finns möjlighet att sova för långväga deltagare. Ibland sover vi också alla här och då tager man den plats som finns till en kostnad av 250 kronor inklusive frukost.

Varmt välkommen in i värmen. Huset håller vårt arbete med all kärlek från dem som gått före!

Marie Fridolf

Varmt välkommen in i värmen. Huset håller vårt arbete med all kärlek från dem som gått före!

Marie Fridolf