Är du Beredd att låta kärleken ta dig i besittning

Kärlek, kärlek där, vem är du som knackar på min dörr. Vågar jag öppna tro! Tänk om du inte är god! Jag känner din närvaro och hur du smeker min kind. Hur kan jag tro att du vill mig annat än väl. Jag tar modet nu och öppnar mitt hjärta för dig. Ingenting i mitt liv är förbjudit längre. 

Vi människor vet så lite om vad kärlek är. Många av oss tror att det bara är kärleken mellan människor och till det vi möter i livet. Inte heller är vi förtrogna med att kärlek också är att säga sanningen och den smärtar. När vi ser vår väg i skuggans kraft och kan ta emot nåd öppnas en annan form av kärlek. Resan dit är krävande och innebär att vi inte för en sekund kan lämna den väg som vi är satta att återerövra. Det är transformationens väg. Det är nu kärleken kan ta oss i besittning och öppna för den rena kärleken som har många fler dimensioner. Den kan också beskrivas i termer av kraft. När vi säger ja till denna kärlek är vi redo att öppna för vår kanal och vårt sätt att arbeta med andra människor. Vårt jobb är nu att balansera mellan att hålla oss i gravitationens kraft samtidigt som vi öppnar för det magiska ljuset. Empatiska själar har den förmågan, de är multisensoriska, har kontakt med andra dimensioner och har en stark intuition. Empatiska själar har förmågan att omvandla mörker till ljus. De har fått bära smärta som behöver frigöras eftersom de aldrig passat in. Just därför har de behövt erövra sin väg och sin plats. Alla deras trauman har gjort att de än mer än någon annan vet vad gränser, kraft och kärlek är. Dessa tre i kombination är vägen till ett öppet hjärta som öppnar för den kärlek som vill ta plats i dig. När hjärtat är fritt är vi fria och redo att bidra till världen. Inget är gratis!  Är du en empatiska själ, varmt välkommen!

I DENNA WORKSHOP ÖPPNAR VI FÖR

  • en kraft och visdom i oss själva, i gruppen och i det kollektiva medvetandet bortom det vi kan förstå och förklara. Det som vill visa sig kommer att visa sig.
  • det mystiska och magiska som öppnar ett förtrollat landskap i stöd till världens re-mytologisering. Arketyperna, myterna och berättelserna tar tag i oss från den kärlek som växer ur nådens kraft ( i kraft av grace och inte religion )
  • Vi arbetar med ett kroppsbaserad arbete genom meditationer, visualiseringar och fysiskt arbete för att öppna för transformation.

Under en tid nu har visdomens gudinna Sofia som lär oss att vara människa och guden Neptunus som håller det kollektiva medvetandet varit med oss empatiska kvinnor. Under helgen den 24-26 september kommer vi att mötas för att göra ett arbete tillsammans. Vi bjuder in dig att vara med under lördagen. Kanske är det just du som ska få del av och bidra till denna mytologis transformation i ett djupt personligt arbete också till dig.

VÄLKOMMEN DU SOM PÅ OLIKA SÄTT TAGIT DIG IGENOM EN STOR DEL AV DINA ÖVERLEVNADSMÖNSTER OCH SOM VILL MÖTA DIG SJÄLV BÅDE I DET PERSONLIGA OCH DET TRANSPERSONELLA FÄLTET.

 

SOFIA OCH NEPTUNUS ÄNGLAR

Denna workshops leds av Marie Fridolf. Hennes gåva är att öppna för det osynliga både i ett personligt och transpersonellt rum. Inget undkommer henne i det som vill visa sig. Hon tvekar aldrig för sanningen. Livet har tagit henne tillbaka till sitt ursprung med sina shamanska och magiska gåvor. Hon följer idag andra till sin läromästare. Denna workshop gör hon med fyra andra vackra kvinnor som tidigare gått i lära hos henne. Du får möta Eva Remmert som håller barnet i dig nära sitt hjärta, Ingela Jämtander som viskar i ditt öra det du inte vill höra, Kajsa E Olsson ser dig i  ögonen och ger dig ett ord att smaka och Marika Lagercrantz håller dig i berättelsens magiska fält. Läs på www.systemiskledarcoach.se

 

MARIE FRIDOLF har sin professionella bakgrund inom demokrati, välfärd, och ledarskap psykosyntes, systemiska konstellationer, trauma, reconstructive och systemiskt ledarskapande. Livet har tagit henne tillbaka till ursprunget med sina shamanska och magiska gåvor när hon återigen öppnat för det magiska ljuset. Idag verkar hon från det kollektiva medvetandet i totalitet med moder jord och naturen, där allt kan bli till kropp. Hon följer andra till sin läromästare. I sin senaste bok beskriver hon vägen till den dagen hennes historia bara är ljus och hur hon öppnat för sin “övernaturliga gåvor”. Från det arbetet har hon skapat tre koncept som för henne är ett nytt sätt att se livet: Traumahology, Space in between och Totality. Hon är född och uppvuxen i Falun och bor idag i Göteborg. 

 

VI är här för att förändra liv

Läs mer om oss på https://systemiskledarcoach.se/mot-oss/ 

Tid: 25 september  2021 lördag klockan 10-17

Plats: Fyradalersgatan 44 Göteborg   

Pris: 1 200 kronor inkl moms. Lunch och fika ingår.  

Mer information & anmälan: 

Marie.Fridolf@humansky.se

Sista anmälningsdag är den 18 september 2021.

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.