DEn feminina kraften i mötet med moder jord öppnar för mirakel

Vill du öppna för livets mirakel, bli överraskad varje dag och därifrån bidra till livet som den kvinna du är

När livet tar oss på en allt smalare väg blir det som vi tagit för givet helt plötsligt något som vi vårdar ömt. Ingenting finns där för evigt, inte ens det liv som vi fått. Det är då vi förstår att vi inte kan lägga vår energi på sådant som inte bidrar till det vi är här för att göra i detta liv. 

Under lång tid nu har jag blivit visad till fyra olika platsen med olika energi, tre av dem är feminina och den fjärde maskulin. Universum har nu talat genom mig i denna min sista transformation som öppnade min gamla visa kvinna till fullo. Med henne har jag vandrat en lång tid nu, men först nu fick hon sina starka konturer. Hon kommer från urgammal visdom och kan transformera dessa till denna tids skapelser. Hon berättar att dessa fyra platser tar oss till  enhet med oss själva som den kvinna vi är. Så har det varit för mig och för alla de kvinnor jag och energin visat till dessa platser. De finns både i naturen och inne i oss själva. Vilken av dessa som öppnas först är olika för oss. 

I det arbete vi gör under denna helg öppnas vägen till att bli hel som den kvinna du är. Den vägen är magisk och mirakel kan ske. Det är då du förstår att dina val alltid är från det mystiska, det som du inte kan förstår eller förklara. Du behöver bara lära dig att se livet precis som det är och lära dig att transformeras till större och större helhet.  

När du är hel kan ingen “splittra dig” 

Kvinnor vet redan från början hur det är att vara hel. Det är vad de är skapta för, att bära liv precis som alla andra djur. När ett liv växer i hennes livmoder kan hon känna denna helhet med livet i sin helhet. Hon är också beredd att gå igenom smärta för att föda detta liv. Den urgamla vägen till den kollektiva själen öppnas när vi öppnar för vår förmåga till enhet. En kvinna i enhet kan ingen splittras. Hon står i sin fulla kraft. Det är också då hon kan vara tillgänglig för det gudomligas och moder jords kraft. Det kräver gränser och åter gränser för oss själva och andra så att vi kan stå i vår fulla kraft. Gränser mot den delen av oss som splittar oss och gränser mot dem som försöker splittra oss. Inget är gratis! Moder jord väntar bara på det tillfälle då vi kan verka för henne och universum från den kvinna vi är. Hon är då beredd att visa oss sina platser där denna enhet öppnar för kollektiva känslor, förmågor, upplevelser inne i våra kroppar. När så vi förändras förändaras också det kollektiva som ringar på vattnet.    

På den resan måste vi möta vårt mörker. Kvinnor är fenimala på att manipulera andra för att kunna ta utan att be om lov. Hon passar då på att också lägga sitt mörker på andra. Det hon inte vill ha. Just nu i denna tid gör vi det också på männen, en väg som är dömd att misslyckas. För det mesta handlar det om våra förövarenergier som kommer i en helt annat form än männens. Männens är ofta utåtagerande medan kvinnornas är manipulerande. När en manipulerade kvinna möter någon som sätter gränser till dem så att de inte längre kan ta denna kvinnas kraft kan allt hända. Paradoxalt nog är det just i det ögonblicket den kvinnan kan få tag i sin kraft och visdom. Hon behöver sedan arbeta hårt för att komma till den punkt då hon är fri att bidra med det som expanderar hennes handlingar, relationer och möten i sitt bidrag till världen. Från den dagen börjar resan till helhet och enhet.

Helheten öppnas när vi väljer den vägen

Det finns alltså en annan väg, men då behöver vi offra vårt allra heligaste för ett större syfte. Det svåraste av allt är nog att ”offra” de strategier vi levt med som skyddat oss, de som vi är så blinda för. Men vi behöver också offra det som vi tror är vårt större syfte. Jag har aldrig mött en kvinan som vill ha sitt högre syfte, mot det har hon massor av motstånd. Men alla håller vi en gåva som vi fick som barn och den gåvan är för alla om de inte missbrukar den för eget syfte. Det är en svår balans! En dag kanske vi möter någon som har modet att guida oss till den smärtsamma sanningen. Det är inte “jag” längre utan “vi”. Vi kommer enbart från ett större syfte. Till den platsen kan vi bara komma när vi lärt oss sätta gränser, det som är så svårt för många kvinnor.   

I denna workshop öppnar vi för:

  • Att utforska din kraft genom sexualitet och förförelse, graviditet och moderskap, åldrande och visdom i mötet med moder jord. Alla dessa förmågor är där samtidigt. När vi väl möter dem förstår vi också att tid aldrig är linjär eller ens cirkulär, tid är. 
  • Att utforska den kraft som är riktad till att skapa liv efter liv i detta liv. Den är pentrerande och kan sätta svärdet i hjärtat av kärlek till den vi älskar. Den tar oss igenom gång efter gång till den klippa vi är.  
  • Att möta det som står i vägen för denna den kraft, och göra oss beredda för den transformation som krävs om tid är. I det behöver vi någon som går vid vår sida och för det krävs tid.    

Det blir ett personligt lärande både om dig själv, om kollektiv kraft och visdom, det ledarskap som alla har på olika sätt. Vi är här för att skapa nu och lämna allt som vi sitter fast i och ”offra det som vi hållit så hårt” så att livet kan flöda. Vi arbetar med energi som öppnar oss bortom vår kontroll, en transformtation kan då ske. Egot och själen öppnas när energin visar vägen. Egot och själen har bara olika sätt att möta transformationens kraft. Det är starka krafter som är i omlopp när vi hittar vägen till helande. Vad kraft handlar om vet vi bara när vi lever nakna från vår själ. Det öppnar en helt ny personlighet, empatiska själars personlighet (när vi har tagit oss igenom). Det är då vi är vuxna för första gången. 

Världen behöver kvinnor som kan stå i sin fulla kraft utan att ta av andra eller ge bort sin egen

Det öppnar för en större kraft än vad en enskild kvinna någonsin kan erfara alldeles själv

MARIE FRIDOLF började att arbeta med sig själv för 30 år sedan för att komma närmare sitt syfte och den hon är i sitt ursprung. Marie har mött sig själv som kvinna om och om igen från den plats som livet visar henne. Just nu har hon gått igenom en stor transformation igen för att komma igenom till sitt ursprung och den gamla visa kvinna som var där från början. Marie står i sin fulla kraft efter att hämtat hem mer och mer av sin skugga, ett arbete som pågår hela livet. Idag kan hon inte kalla sig något för hon har ingen identitet, men väl en personlighet. Hon är inte längre ryttare, hustru, älskarinna, mamma, yrkeskvinna, konsult, chef, ledare, terapeut, lärare, läromästare och många många fler identiteter som hon levt genom sitt liv. Inte heller kan hon kalla sig healer, magiker eller shaman då det är bara förmågor hon har. Hon är bara sitt ursprung och det namn hon fått av universum på sin resa med den betydelse som visar hennes ursprung: den älskade rebellen som är en fri varg och är född in i en vacker lund. Nu har hon funnit den vackraste plats i sig och i det ögonblicket vågade hon igen äga sitt flicknamn Fagerlund. Av sin moder och av moder jord fick hon namnet Ingrid Marie av en äppelsort och nu har det äpplet mognat och fallit från trädet. Hon vet hur empatin kan stå i vägen för att andra ska få möta sin smärta för att växa som människa och till den andliga varelse de är. Idag arbetar Marie bara med energi som öppnar liv. Hon följer andra till sin livsuppgift så att de kan skapa en struktur för det de är här för att bidra med till livet. Hon är verksam i ett utvecklingsprogram till systemisk ledarcoach, har workshops och tar också emot individuellt i sessioner. Hon möter andra i stor ödmjukhet, värdighet och respekt, men också en tydlig gränssättning till den som tar eller ger bort sin kraft. 

Tid: 22-23 maj 2021 lördag klockan 10 till söndag 16.00. Vi slutar på lördagkvällen och börjar på söndag morgon på den tid som kommer att visa sig. Det finns möjlighet att sova kvar.

Plats: Fyradalersgatan 44 Göreborg

Pris: 3700 kronor inkl moms. Lunch, fika och middag ingår. 300 kronor per natt i ett rum. Betalas separat.

Max antal 5 personer.

Mer information & anmälan: 

Marie Fridolf 

marie@mariefridolf.se eller 0709812963

Sista anmälningsdag är den 15 maj 2021. Om du blir sjuk betalas hela avgiften tillbaka. 

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.