När du leder dig själv från mellanrummet öppnas mirakel

Den nya tidens ledarskap

Varmt välkommen till en dag när vi möter oss själva som empatiska själar i denna nya tiden. I denna cirkel öppnas vi för gamla och nya berättelser, nu när allt är under transformation. När vi inser att det finns andra verkligheter än dem som vi kan uppfatta med våra fem sinnen öppnas mellanrummet. Har vi valt den vägen kommer vi att expandera mellanrummet gång på gång för att öppna fler dörrar till det okända för att kunna bidra till livet. Nu har vi möjlighet att göra något som vi aldrig gjort förut. Vi får då både möta de mest ljuvliga och de mest skrämmande sidor av oss själva. 

Vårt förhållningssätt till det som nu sker speglar vårt förhållningssätt till livet. Den som då har vägen öppen är mer tillgänglig in i den nya tidens ledarskap. Det betyder att vi inte låser oss i gamla mönster. Vi tillhör då nutidens förändrare och skapare. Tre skäl till detta är: vi vågar, vi öppnar och vi är beredda att riskera allt för att få gå den vägen. livets

Miraklens tid

I detta tidevarv när vi är i början av “den stora transformation” händer mirakel. De är inte stora utan ofta små mirakel, men som får stora konsekvenser när de sker. Förundran öppnas efteråt. Det är så vi lär oss att se att allt är tecken. I miraklens ögonblick stannar tiden och vi kan inget göra. Stannar också vi, istället för att försöka springa eller försöka gömma oss, öppnas mellanrummet och livet är där så vackert. Att stanna är att ta emot och se sanningen och det som är. Vi släpper taget och spricker upp än mer! 

Att leda från mellanrummet 

Space in between lyfter fram ett systemisk ledarskap i relation till livets trauman också som en gåva, att allt är energi som behöver space för att expandera och att gruppens inre liv skapar ett ett mellanrum för att öppna mer space. Vår personliga inre resa handlar om att komma hem till oss själva med våra unika gåvor. I den ändrar vi vår personlighet gång på gång. Den resan är inte bara för oss utan också för livet i sig. Allt vi gör påverkar på en kollektiv nivå. De grupper och situationer vi hamnar i stödjer oss på denna resan. 

Det är nu vi kan låta oss ledas av vår egen potential. Vi vet då också, att komma hem inte är vårt slutdestination. Det nu vi kan bidra till livet. På den resan föds vi om och om igen. Det kontrakt vi skrev en gång öppnar nu dörrar som vi inte hade en aning om! Vi har långt större förmågor vi människor, större än vad vi kan förstå och alltid förklara. Vi har alla gåvor som livet väntar på. 

Att inte leda

Den nya tidens ledarskap handlar om att lära sig att leda genom att inte leda och att våga överlämna oss till vår högre potential. Då kan vi öppna förutsättningen att bli “ett” med andra. Kan vi hålla oss i vårt system och expandera det i mötet med andra som också expanderar sina system skapar vi kollektiva rörelser bortom ordet och det vi alltid ser. Dessa rörelser öppnar våra hjärtan i till frihet och inre frid, nya möjligheter i en ny tid. Det öppnar för mer och mer  samskapande med andra.

 

Vem är du 

Kanske är du en av dem som vill lära dig leda dig själv från mellanrummet, i det rum som allt kan växa och ta dig till nya steg i ditt inre och yttre ledarskap av dig själv! Vill du dessutom veta mer om hur de grupper du möter kan öppna mer av dig! Vill du öppna för att vilja se vad som kan stå i vägen för att du ska kunna bidra med till livet! Då är dessa en dag för dig .

  • Du får möjlighet att möta dig själv och det som är ditt bidrag till livet! 
  • En berättelse skapas som håller dagen. Den berättelsen skapas ur gruppens själ.
  • Vi arbetar med både kropp och själ för att möta början till en ny personlighet. Allt verkar på en kollektiv nivå. 

Varmt välkommen!

Om Marie Fridolf

MARIE FRIDOLF är i grunden Socionom och har en Master i Human Relations och i  i Public Relations. Hon har en fil. lic. med fokus på samarbete och integering.  Hon är utbildad till psykosyntes- och traumaterapeut samt i Systemiska konstellationer, i Somatic experiencing och i Recontructive. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap, samarbete, personlig utveckling och transformerande arbeten.

“Livet öppnar ständigt nya dörrar. Allt är så förunderligt och djupt berörande i det jag möter. Jag börjar att mer och mer ära min livsuppgift att följa empatiska själar hem. I det verkar jag mellan det synliga och det osynliga, mellan det omedvetna och medvetna. När jag nu integerat allt jag gjort i mitt liv, blir allt tydligt. Jag har kommit hem till mitt ursprung och vad jag ska bidra med i livet. När jag också väljer att stänga flera dörrar öppnas något nytt som också ändrar min personlighet. Jag är djupt tacksam för att livet ständigt tar mig på nya äventyr. Jag är inte en ledare utan jag leder tillsammans med andra i det som sker när vi överlämnar oss till det som ska ske. Andra beskriver mig som med orden intuition, ödmjukhet, mod, kärlek och respekt till allt precis som det är. Jag ser alltid det större perspektivet som verkar i oss på en kollektiv nivå.” 

Praktisk information

Tid: 21-24 april Onsdag – Fredag 10.00 – 18.00 och Lördag klockan 10-16.

Plats: Fyradalersgatan 44 i Göteborg. 

Pris: 5200 kronor exkl. moms. Fika och lunch ingår. Sista anmälningsdag den 1 april. Anmälan är bindande.   

Mer information  

marie@mariefridolf.se 

Sista anmälningsdag den 1 april 2021

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.