Att bryta igenom till ditt ursprung och det du egentligen har att bidra med

Vill du öppna för att bidra till livet från det som du en gång valde att komma hit för

Vi bryter igenom gång på gång i detta liv. Första gången är som allra svårast eftersom motståndet är starkast. Det motstånd som senare ska visa sig vara vårt ursprung. Visst är det finuerligt livet.  

I vårt motstånd kan vi hitta vårt syfte

Vi kan nästan se på ett barn vad de har för ursprung, om vi öppnar våra inre ögon. Då kan vi också se vad de har för motstånd som kommer att hindra dem att vara i det motståndet. Ja, just så, om vi lär oss att stanna i motståndet kommer vårt ursprung att till slut visa sig. För mig tog det 64 år och till slut ärade jag det jag är här för att göra från urgammal visdom; transformera ondska till kärlek. Nu har jag gjort det en gång och kan göra det fler gånger med de förmågor som jag föddes med. Men först var jag tvungen att öppna för vad kärlek är och att också från mitt öppna hjärta känna med och till ondskan. Den vägen var svår att gå, men så en dag var jag där i kärlek till allt både mörker och ljus. Nu vet jag att ondska bara en energi som är tvistad. Inte så bara för det kan gå mycket illa om den får fotfäste. Nog om mig. Det är min resa och min gåva. Vad är din? Vi kan aldrig jämföra oss med andra på denna väg. Vi behöver bara titta på vad som vi undviker och vad vi samtidigt ger all vår energi utan att se detta. Många av oss människor tror att vi har ett syfte som vi vill ha, men ack så vi bedrar oss. Vårt syfte är det svåraste vi har att möta i detta liv och det är ur det ursprunget som vi får liv. om vi väljer att följa vår själs transformationer blir vi sakta ledda till vårt ursprung. På den resan är det bra att ha en läromästare som kan putta oss till vår läromästare när vi tappar fotfästet, för det kommer vi att göra.

Det första steget är att hämta hem våra själsbitar 

En splittat människa vet inte hur det är att vara i en enhet och helhet med sig själv och därmed kan hon inte heller vara det med andra människor eller med en grupp. Hon är så van att splittra sig, och gör det också omedvetet med andra för att ta an dem det de inte fick som barn. Vi behöver arbeta hårt för att hämta hem det vi splittrat av från vår själ för att skydda oss som barn. När vi är tillräckligt “hela” öppnas dörren för första gången att kuna bryta igenom. För mig var det tio år i terapi, individuellt och i grupp som tog mig till den platsen för första gången. Då var jag redo att kunna hålla det som skulle bryta fram.  

Vi bryter igenom när det nya bryter fram

Det finns alltså en annan väg, men då behöver vi offra vårt allra heligaste för ett större syfte. Det svåraste av allt är nog att ”offra” de strategier vi levt med som skyddat oss, de som vi är så blinda för. Men vi behöver också ”offra” det som vi tror är vårt till ett större syfte. Kanske håller vi hårt om något som vi fick eller inte fick som barn. När vi bryter igenom och den egentliga gåvan stiger fram finns inte nog av tacksamhet. Dessa brypunkter kallar jag ett nytt liv i detta liv eller transformation. Det är nu vi “dör” för att födas på nytt.   

Denna kväll kommer vi att närma oss ett ursprung genom att

  • öppna för moder jord och universums visdom. Dessa osynliga krafter kan förkroppsligas. 
  • öppna för att se hur en människas själ på massr av olika sätt kan förkroppsligas för att påbörja resan till sitt ursprung. 
  • öppna för själens sätt att bryta igenom och hur den talar till oss för att följa dess transformation. 
  • öppna för inre och yttre krafter som vi behöver för att kunna bryta igenom. När allt är färdigt tonar de bort, då vi inte behöver dem längre. Innan har de kommit både i en destruktiv och livsgivande form i den dans som livet kräver. 

Att bryta igenom kräver totalitet. kompromisslöshet och att vara redo att förlora allt om och om igen. På den vägen kan till slut den du är i ditt ursprung öppnas och guida dig på vägen.

MARIE FRIDOLF började att arbeta med sig själv för 30 år sedan för att komma närmare sitt syfte och den hon är i sitt ursprung. Efter att ha gått vägen till mer medvetande, ansvar och självkärlek går hon nu vid empatiska själars sida. Marie står i sin fulla kraft efter att hämtat hem mer och mer av sin skugga, ett arbete som pågår hela livet. Hon vet hur empatin kan stå i vägen för att andra ska få möta sin smärta för att växa som människa och till den andliga varelse de är. Idag arbetar hon bara med energi som öppnar liv. Hon guidar andra till sin egen läromästare så att de kan skapa en struktur för sin empatiska själ som är här för att bidra till livet. Hon är verksam i ett ettårigt utvecklingsprogram till systemisk ledarcoach, har workshops och tar också emot individuellt. Att följa andra innebär ett stort ansvar och behöver ödmjukhet, värdighet och respekt, men också en tydlig gränssättning till den som tar eller ger bort sin kraft. Hennes enda uppdrag är att få dem som kommer i hennes väg att hitta sin läromästare inom sig, och från det öppna för sin livsuppgift. Det innebär också att personen behöver offra en massa som han eller hon sitter fast med. Efter den sista transformationen i henens liv var hon redo att välja sitt ursprung vad som än händer, och på den vägen är det. Det ursprunget har visat sig i olika skepnader i hela hennes liv, först ville hon inte ha det men så till slut överlämnade hon sig. Den frihet, kraft och kärlek som då öppnade sig har inte ord. Numera verkar hon också i mötet med andra som gått på denna väg under lång tid och närmat sig sitt ursprung. På den resan med henne handlar det om att fullständigt bryta igenom till sitt ursprung.  

Tid: 1 juni klockan 18.00 – 21.00. Vi börjar med fika. 

Plats: Fyradalersgatan 44 Göreborg

Pris: 750 kronor inkl moms. Fika ingår.  

Mer information & anmälan: 

Marie Fridolf 

marie@mariefridolf.se eller 0709812963

Sista anmälningsdag är den 20 maj april 2021. Maximalt 7 deltagare. Vid sjukdom betalas pengarna tillbaka. 

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.