SJÄLSRETREAT - ÖPPNA VÄGEN TILL DITT URSPRUNG

SOUL RETREAT IN SOUL RETRIEVAL

Vill du komma allt närmare ditt ursprung, den du är i din kärna. Jag kallar henne det gyllene barnet och hon är lika gammal som din själs resa. Genom liv efter liv i detta liv när du hämtar hem nya versioner av din själ kommer du allt närmare ditt ursprung och samtidigt allt ursprungligt. Vad som än hänt dig, så finns det en plats i dig som är totalt oförstörd i fullkomlig totalitet med allt. Där öppnas evigheten och alla gränser suddas ut.

Denna retreat öppnar för en ny möjlighet.

Vi kan inte se allt, bara det som vill visa sig just i ögonblicket. Varje sådant ögonblick är fullkomligt tillräckligt för att nytt ska kunna integreras i vår kropp. Vi har då “bara” valet att följa. Inte andra människor, nej verkligen inte, utan vår inre läromästare. När vi är på väg att ge upp får vi alltid en push för att fortsätta. Det finns ingen annan väg nu när det gyllene barnet väntar på att förenas med vår själ. Det barnet är heligt och jag kallar henne just det gyllene barnet för hon lyser från sitt inre ljus och öppnar för att möta andras ljus. Hon är inget barn, men väl barnlik i sitt möte med moder jord och universum. Hon är vårt ursprung. I henne kan allt förenas i detta liv och i det finns bara ren kärlek. Hon är detta livs essens tillsammans med själens många liv. Varje liv själen tar sig igenom desto närmare kommer vi vår essens och existensen av allt liv. För mig är det källan till allt liv.   

Vår kärna, där vårt ursprung vilar, är den klaraste punkten i varje människas essens. En dag öppnas vägen till denna kärna än tydligare. Vi kan inte känna dess natur, men den expanderar vår medvetenhet genom transpersonella upplevelser, arketyper och helhetssymboler. Vi kan aldrig se den, men vi kan överlämna oss till den. Vår kärna kan genom vår själ producera flöde av omedvetet material som jaget inte har kontroll över, vilket kan leda till att neurotiska tillstånd kan transformeras och vår personlighet förnyas. Från den platsen är allt rent, vi värderar inte utan ser från vårt inre. Det är där vi kan möta vårt ursprung i föreningen med allt. Då finns bara kärlek till allt och alla. Vår läromästare leder själen dit och vi själva tar oss igenom alla våra överlevnadsbarn för att öppna för det gyllene barnet. Den resan förutsätter vårt jordliga jag som är där när vi till slut inkarnerat för att inkarnera i detta liv. För mig har läromästare bara ett uppdrag: att få vår själ att komma hem så att vi kan bidra till mänsklighetens transformation. Det är vägen till vårt andliga jag. Varje upplevelse när själen kommer hem till kärnan innebär att horisonten öppnas och allt vårt ursprung är där, det ursprung som är lika gammalt som vår själs resa.

I DENNA RETREAT ÖPPNAR VI FÖR

  • en kraft och visdom i oss själva, i gruppen och i det kollektiva medvetandet bortom det vi kan förstå och förklara. Det som vill visa sig kommer att visa sig.
  • det mystiska och magiska som öppnar ett förtrollat landskap i stöd till världens re-mytologisering. Under denna resa kommer en arketyp med en egen mytologi och berättelse att visa sig och hur den växer ur nådens kraft (i kraft av grace och inte religion).  
  • det magiska ljuset som stödjer oss till vår läromästare som puttar oss tillbaka till vår väg för att hämta hem än fler versioner av vår själ, en resa som aldrig tar slut.   
  • att i samklang med naturen i energivandringar till platser där mötet med jorden och universum öppnas. Vi öppnar för det som vill visa sig genom meditationer, visualiseringar och fysiska energiarbeten. 
  • livets övergångar bortom det vi kallar transformation. 

Vi kommer att vara både inomhus i Änggården och utomhus i Änggårdsbergen. Där har skapats en plats som håller människors möten med sin läromästare och sitt ursprung. En plats som inte på något sätt är personlig eller tillhör någon människa. Den är bara där för dem som är villiga att möta sig själva i totalitet med sig själva och allt liv. Vi kommer att vara i tystnad, men också i samtal under helgen. 

“Tystnaden är Guds röst, allt annat är bara en dålig översättning” Rumi 

I moder jords viskningar kan vi höra den rösten.  

VÄLKOMMEN DU

Vi vänder oss till dig som på olika sätt påbörjar resan för att ta dig igenom ditt överlevnadsmönster för vandra än mer med din själ till den du är i ditt ursprung. Kanske du bara är “lost” sedan en tid och behöver en liten puff tillbaka till din väg. Kanske har du svårt att härbergera allt som sker i världen just nu och behöver stöd i att se det större perspektivet. Då är detta en retreate för dig! Den verkar i det kollektivas landskap samtidigt som du får möjlighet att hämta hem nya perspektiv för att kunna öppna nya dimensioner i mötet med din själ. Ditt jobb är att ändra din personlighet för att kunna bidra på ett annat sätt än du gjort hittills i världen.

Kanske är det just du som ska få del av och bidra till denna mytologins transformation i ett djupt personligt arbete.

RITUAL

Måndagen den 28 februari börjar jag en ritual som pågår i 21 dagar fram till vårdagjämningen för att öppna inför helgen. När du anmäler dig kommer du att få varje dags ritual. Du är välkommen att delta på ditt sätt där du är. Det finns inget krav att göra dessa ritualer inför retreathelgen. Det är bara en möjlighet som öppnar. Du kommer dock vara med i de ritualer som sker under helgens retreat. Jag vet inte vad som kommer att ske, så fråga mig inte. Teamat för ritualen som jag fått är: Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kommer ändå till samma punkt. Det som vill visa sig kommer att visa sig. Min och din utmaning är att inte värdera eller tolka dessa meningar nu. Det som vill visa sig kommer att visa sig i den ordning som det vill visa sig. Det bästa sättet är att säga till sig själv är:  jag förstår ingenting och det är aldrig som jag tror.

INGRID MARIE FRIDOLF har tills denna dag öppnat för liv efter liv i detta liv för att komma hem till den transpersonella upplevelse som hon hade vid sju års ålder. Den upplevelsen har hållit henne och idag vet hon att allt var där från början i den hon är i sitt ursprung. Allt har en ordning och ibland måste vi bara vänta för att kunna inkarnera i detta liv till fullo. Nu när det magiska ljuset tagit plats i hennes liv är allt bara kärlek, också de mest grymma delar av livet har en öppning till kärleken. Hennes ursprung och kärna har öppnat mystikens shamanska och magiska gåvor. De har först kunnat få ta plats när allt har lösts upp och när allt bara är ljust. Att bryta igenom för att leva till fullo från denna plats tog större delen av hennes liv. Hon är djupt tacksamhet att hon aldrig gav upp det ursprungliga, som är lika gammalt som hennes själs resa.

Idag verkar hon från det kollektiva medvetandet i totalitet med moder jord och universum. Hon följer andra till sin läromästare och sitt ursprung. För det öppnar hon bara space för andra. Hon kan aldrig följa med någon in till sin läromästare, bara till den dörren. När vi öppnar den dörren har vi börjar vandring till vår läromästare. Det är möjligt när vi väljer att ta oss igenom vårt överlevnadsmönster. I sin senaste bok som väntar på produktion, beskriver hon vägen till den dagen hennes historia bara är ljus och hur hon öppnat för sin “övernaturliga gåvor”. Där har hon också beskrivit den “världsbild” eller om du så vill den teori som följt hennes liv. Ur det arbetet har hon skapat fyra koncept: Traumahology, Space in between, Systemiskt ledarskapande och Totality. Vägen till dessa själsliga koncept var lång och krävde många långa terapi- och energiutbildningar samt initieringar innan hon släppte taget om allt för att kunna verka för livets övergångar i mötet med sitt ursprung. 

Vi är här för att tillsamans förändra liv. Ingen är i det utvald och Vårt bidrag sker ur vårt ursprungliga jag.

Tid: 19-20 mars 2022 lördag klockan 10-16.00 söndag klockan 10-16.00. Avslutning med cermoni vid vårdagjämningen klockan 16.32.

Plats: Fyradalersgatan 44 Göteborg   

Pris: 2 500 kronor inkl moms. Lunch och fika ingår.  

Mer information & anmälan: 

marie@mariefridolf.se

0709812963

Sista anmälningsdag är den 14 mars 2022. Anmälan är bindande. 

Du kan också använda formuläret för bokning och frågor.

0430-red utan stralar
MarieFridolf_loggo